Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.





Φιλες & Φιλοι, 




Επικοινωνω μαζι σας για να σας ανακοινωσω τη δημιουργια του Α.Σ. ΑΤΛΑΣ μεσα στους κολπους του Πανελληνιου Συλλογου Παραπληγικων. 

Ο Ατλας δημιουργηθηκε αφενος απο τη μεγαλη αγαπη μου για το Μπασκετ, κι αφετερου απο την επιθυμια πολλων μελων μας, να αθληθουν και να κοινονικοποιηθουν.

Πεποιθηση μου αποτελει πως μεσα απο την ευγενη αμιλλα και το ευ αγωνιζεσθαι που ο Αθλητισμος προσφερει, ιδιαιτερα στο χωρο των ΑμεΑ, συμβαλλει στη δημιουργια προσωπικοτητων και ανθρωπινων μοντελων, ικανων να διαχειρισθουν στην καθημερινοτητα τους, ενα καθεστως Βαριας Κινητικης Αναπηριας.

Επισης αισθανομαι  ηθικη την  υποχρεωση  να εκφρασω τις θερμες μου ευχαριστιες σε ολους τους χορηγους του Σωματειου για τη στηριξη τους,  διοτι χωρις αυτους το εγχειρημα δε θα ειχε αυτο το αποτελεσμα, που αποδειχθηκε στη πραξη επιτυχημενο, και αυτη τη στιγμη ο Ατλας εκπληρωνει σε μεγαλο βαθμο τους στοχους για τους οποιους δημιουργηθηκε, και  μου δινει τη δυναμη και το δικαιωμα να συνεχιζω  τη προσπαθεια, και να ονειρευομαι το καλυτερο.

 Τελος θελω  να υποσχεθω πως σε συνεργασια με ολο το Διοικητικο Συμβουλιο, θα καταβαλλω καθε προσπαθεια για να αποδειχθει προς ολες τις κατευθυνσεις,  πως ο Πανελληνιος Συλλογος Παραπληγικων, αποτελει το μονο υγιη και πολυδιαστατο φορεα, που προσπαθει μεσα απο τον Ειδικο Αθλητισμο, να ενταξει ισοτιμα τα μελη του, στο κοινωνικο ιστο.


                                                                                     Με Εκτιμηση

                                    ο Προεδρος του Δ.Σ. Αθ. Βιγλας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου