Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ

                                                    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.

Βασίλης Κωνσταντινόπουλος.
Γεννήθηκε στης 29 Σεπτεμβρίου 1962. Εργάσθηκε ως ωρολογοτεχνίτης και αργυροχρυσοχόος. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Έχει διανύσει 16 χρόνια στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Αετών και του Πασκα, καθώς επίσης επι σειρά ετών έχει διακριθεί και με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδος.




Μιχάλης Λιανός.
Γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1976. Εργάσθηκε ως πρώην οδηγός Βαρέων Οχημάτων, ενώ αυτή τη στιγμή είναι έγγαμος συνταξιούχος λόγω Αναπηρίας και πατέρας, ενός παιδιού. Έχει 3 χρόνια στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τα χρώματα  της Ομάδος μας









Dichumana Guma.

Γεννήθηκε στης  7 Ιουλίου 1972. Εργάσθηκε ως μεταφραστής, είναι έγγαμος και πατέρας 2 τέκνων. Έχει διανύσει πορεία 4 ετών στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ποντιακό, και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.







Αναστάσιος Κωνσταντινόπουλος (Αρτιμελής)

Γεννήθηκε στης  17 Απριλίου 1997, και είναι φοιτητής Μητρομηχανικής. Είναι άγαμος, έχει διανύσει 3 χρόνια στο Μπάσκετ με Καρότσι, κι αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.












Γιώργος Αδαμόπουλος.

 Γεννήθηκε στης 26 Νοεμβρίου 1981. Στο παρελθόν εργάσθηκε ως οικοδόμος.... είναι άγαμος.
Έχει διανύσει πορεία 11 ετών στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με τις φανέλες των ομάδων Πασκα, και Ήφαιστος Πατρών, κι αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.






 
Παναγιώτης Κότσαρης.

 Γεννήθηκε στης 3 Οκτωβρίου 1976. Εργάσθηκε ως υδραυλικός και είναι άγαμος.
 Έχει διανύσει πορεία 4 ετών στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Ποντιακού, κι αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.






Βάσσης Δημήτρης.

Γεννήθηκε στης 6 Σεπτεμβρίου 1977. Είναι άγαμος... Έχει διανύσει πορεία 19 ετών  στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Πασκα, έχει επι σειρά ετών συμμετοχές με το εθνόσημο, κι αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.








Ζαφειρόπουλος Γιώργος.
 Γεννήθηκε στης 8 Ιουλίου 1962. Εργάσθηκε ως εργολάβος οικοδομών και είναι πατέρας 2 παιδιών.

 Έχει διανύσει πορεία 14 χρόνια στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν επι δεκαετεια στο Volleyball καθιστών και προηγούμενες ομαδες του υπήρξαν οι Αετοί και το Μαρούσι, κι αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.





Διονυσης Χριστοδούλου (C)
 Γεννήθηκε στης 9 Μαϊου 1982. Εργάσθηκε ως τεντάς είναι έγγαμος και πατέρας 2 τέκνων. Έχει διανύσει πορεία 4 ετών στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Ποντιακού, κι επίσης αγωνίσθηκε με την Εθνική Ομάδα το 2014, κι αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.







Σπαθής Σπύρος.

 Γεννήθηκε στης Σεπτεμβρίου 1983. Εργάσθηκε ως πληροφορικάριος. Είναι άγαμος, Έχει διανύσει πορεία 4  ετών  στο χώρο του Μπάσκετ με Καρότσι, και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Ποντιακού,  κι αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομάδος μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου